تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:29 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۲۲
برنامه معروف به کشف حجاب هفدهم دیماه ۱۳۱۴ با شرکت همسر و دختران رضا شاه پهلوی که بدون حجاب در جشن دانشسرای عالی شرکت کرده بودند به اجرا درآمد. رضا شاه در همین روز علی اصغر حکمت کفیل وزارت فرهنگ را که به اجرای این برنامه کمک فراوان کرده بودند به مقام وزارت (وزارت فرهنگ) ارتقاء داد.
 
 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:28 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
ابزار تصویربرداری جوی AIA که روی رصدخانه دینامیک خورشیدی نصب شده، می‌تواند جو خورشید را در طول‌موج‌های مختلف رصد کند و تغییرات سطحی و داخلی را مرتبط کند.
آفتاب :
خطوط نازک روشنی که در این تصویر می‌بینید، حلقه‌های تاج خورشید نامیده می‌شوند و شهودی از وضعیت میدان مغناطیسی خورشید به‌دست می‌دهند. 

این نقاشی مینیاتور نیست، سطح خورشید است

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:27 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

بزرگترین و مخوف‌ترین نژاد مارهای تاریخ، تا 13 متر طول و تا 1135 کیلوگرم وزن داشته‌اند و بعد از انقراض ناگهانی دایناسورها به پادشاهان جنگل‌های کلمبیا تبدیل شدند.

 

به گزارش ایسنا، سایت آفتاب به نقل از لاپلاس نوشت: روبه‌رو شدن با مارها هرگز اتفاق خوشایندی نیست اما تصور کنید 50 تا 60 میلیون سال پیش زندگی می‌کردید؛ زمانی که مارهای تیتانوبوآی عظیم‌الجثه حکمرانان بلامنازع کره زمین بوده‌اند!


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:26 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سلامت نیوز:بهترین روش برای تغذیه کودک این است که او را در انتخاب زمان غذا خوردن ‌آزاد بگذاریم. مادر باید موقع شیردهی به چشمان کودک نگاه کند،‌ او را نوازش کند و با کودک صحبت کند تا فرزندش علاوه بر تغذیه از نظر عاطفی نیز تأمین شود.

غلامرضا خاتمی، رئیس انجمن پزشکان کودکان در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به سؤال یکی از شهروندان درباره کم بودن وزن دختر 6 ماهه خود، اظهار داشت: افزایش وزن کودکان با اشتهای آنها مطابقت دارد کودکان معمولی با وزن 3.5 کیلو به دنیا می‌آیند و کودک 6 ماهه باید حدود 7 کیلوگرم وزن داشته باشد.

وی افزود: برخی از این کودکان وزن طبیعی خود را دارند اما مادران آنها دوست دارند که فرزندانشان چاق‌تر باشند.

این فوق تخصص گوارش اطفال تصریح کرد: علم اطفال چاقی کودک را نمی‌پسندد و ما سلامتی را در چاقی نمی‌بینیم و اگر ببینیم کودکی وزنش بیش از نرمال است با توصیه‌هایی از والدین او می‌خواهیم تا وزن کودک را کاهش دهند.

خاتمی ادامه داد: اگر وزن کودک از حد طبیعی کمتر باشد با دستورات تغذیه‌ای وزن او را به حالت طبیعی برمی‌گردانیم. اولین برنامه ما وزن کردن کودک است که اگر وزن او طبیعی باشد به والدین توضیح می‌دهیم که ممکن است اشتهای کودک برخی روزها تغییر کند و بر اساس آن کودک کمتر یا بیشتر شیر بخورد.

وی افزود: این موضوع موجب می‌شود تا پس از مراجعه از والدین بخواهیم تا کودک را یک ماه بعد برای وزن‌گیری مجدد بیاورد. علت انتخاب بازه یک ماهه این است که اگر کودک 4 روز کمتر شیر خورد بدن به طور فیزیولوژیک آن را جبران کند و وزن کودک به حالت طبیعی برگردد.

رئیس انجمن پزشکان کودکان اظهار داشت: وزن‌گیری در ماه مؤید سلامتی کودک است و معیار متخصصان اطفال در افزایش وزن کودک محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: بهترین روش برای تغذیه کودک این است که او را ‌آزاد بگذاریم تا هر وقت میل داشت غذا بخورد و نباید به او به زور غذا بدهید.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: گاهی مادران درباره اینکه کودک وزن کم یا زیاد دارد اشتباه می‌کنند. در مورد تغذیه کودک نیز بهتر است شیردهی را به زمان‌هایی که کودک تمایل به خوردن دارد موکول کنیم برخی مادران 3 نوبت به کودک خود شیر می‌دهند که این مناسب نیست زیرا کودک در روزهای اول تولد 10 نوبت شیر می‌خورد و بعد از آن نیز به خوردن حدود 6 نوبت در روز نیاز دارد.

وی افزود: نحوه شیردهی مادر نیز باید به گونه‌ای باشد که به چشمان کودک نگاه کرده و ضمن نوازش و صحبت کردن به او شیر دهد تا کودک از خوردن آن لذت ببرد زیرا کودک دوست دارد علاوه بر تغذیه از نظر عاطفی نیز تأمین شود.

این فوق تخصص گوارش اطفال خاطرنشان کرد: گاهی کودک شیر می‌خورد اما وزن نمی‌گیرد که در این صورت باید با انجام آزمایش‌های لازم بررسی شود تا اگر واقعاً کم وزن است تحت درمان قرار گیرد.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سلامت نیوز: لاک ناخن براساس تحقیقات پزشکان مجموعه‌ای متشکل از چندین نوع ماده شیمیایی بسیار سمی و با قابلیت مرگ آوری در افراد است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران دانشگاه استنفورد در یک تحقیق تکان دهنده دریافته‌اند مواد شیمیایی که در محصولات زیبایی و مراقبتی ناخن مانند لاک‌ها بکار می‌رود مواد سمی و بالقوه خطرناک برای سلامت بدن هستند.

گفتنی است، از جمله ترکیبات اصلی در این محصولات زیبایی می‌توان Toulene، فرمالوئید و فتالات ibutyl را نام برد که هر سه مولدی بسیار سمی هستند.

کارشناسان اعتقاد دارند، قرار گرفتن در معرض این مواد شیمیایی می‌تواند به سیستم عصبی بدن و سطح تعادل هورمون‌ها آسیب بزند و سبب ابتلا به بیماری‌هایی مانند انواع سرطان‌ و مشکلات باروری شود.

کارشناسان رنگ موجود در این مواد بویژه تولوشن را که باعث ایجاد رنگهای زیبا می‌شود را یک عامل مخرب برای ایجاد مشکلات باروری و نیز تخریب سیستم‌های عصبی بدن می‌دانند.

فرمالوئید نیز که یک ماده اصلی در سخت کردن و خشک کردن رنگ این وسایل است یک عامل سرطان‌زای بسیار خطرناک است.

پزشکان عدم استفاده از این مواد را توصیه اکید می‌کنند.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:25 PM | نویسنده : مهدی گلشنی

سلامت نیوز: اگر منتظر هستيد که يک روز بيدار شويد و به خود بگوييد" من ترک مي کنم" و ديگر هرگز سيگاري را روشن نکنيد، بايد گفت که زهي خيال باطل! اين طور ترک کردن خيلي خيلي نادر است.

موفق ترين ترک کنندگان سيگار، کساني هستند که پيش از کشيدن آخرين سيگار، به خوبي خود را آماده کرده اند. اما چگونه؟ عصر ايران، نکاتي را که در برنامه مشهور ترک سيگار کلينيک کليولند به اين افراد آموزش داده مي شود، ارائه کرده است. اين 7 گام را برداريد و به فاصله 30 روز – البته از امروز - آماده پيوستن به جمع سيگاري هاي سابق شويد.

1- امروز ترک نکنيد: به جاي آن، روزي را در نظر بگيريد که دست کم 30 روز بعد باشد و آن روز را روي تقويم خود به عنوان "روز ترک" در نظر بگيريد. سپس، چند هفته بعد را صرف آمادگي براي ترک کنيد. با اين روش مغز شما فرصت مي کند، يک عادت جديد را بياموزد.

2 - دلايل ترک خود را بنويسيد: روي يک کارت کوچک سه دليل خود را براي ترک سيگار بنويسيد. پول؟ رفع بوي بد دهان؟ انگيزه ها متفاوت است اما زندگي طولاني تر را بيشتر افراد به عنوان دليل ترک سيگاردر ذهن دارند. اين کارت را همواره با خود داشته باشيد، و هر وقت که مي خواهيد سيگاري بکشيد، نگاهي به آن بيندازيد.

3 - پياده روي کنيد: اين يک عادت سالم است که مي تواند جاي آن عادت بد را بگيرد. هر روز، نيم ساعت پياده روي کنيد. نظمي که در اين کار است ، به شما در اجراي برنامه تان و جلوگيري از افزايش وزن کمک مي کند.

4 - پزشک خود را ببينيد: يک چکاپ انجام بدهيد و بخواهيد دارويي که ترک سيگار را براي شما آسان مي سازد ،تجويز کند. همچنين با نظر پزشکتان مي توانيد از جايگزين هاي نيکوتين، مانند آدامس يا چسب هاي مخصوص نيز استفاده کنيد.

5 -سيگار کشيدن خود را تغيير دهيد و اصلاح کنيد: شروع به تغيير دادن الگوهاي سيگار کشيدن خود کنيد. مثلا اگر هميشه به محض نشستن پشت فرمان خودرو سيگاري روشن مي کرديد، سعي کنيد در هنگام رانندگي سيگار نکشيد. همچنين مارک سيگار را مرتب تغيير بدهيد. در هنگامي که دچار استرس هستيد، به جاي روشن کردن سيگار، از روش هاي مخصوص رفع استرس استفاده کنيد.

6 - شخص يا اشخاص ديگري را که در حال ترک هستند، پيدا کنيد: مي توانيد از يک فرد حقيقي يا گروه آنلاين که مشغول ترک سيگار هستند، کمک بگيريد و متقابلا به آنها کمک کنيد.

7 - با خود عهد ببنديد: سوگند ياد کنيد و به ترک سيگار متعهد شويد. برنامه هاي خود را با دوستان نزديک يا اعضاي خانواده خود در ميان بگذاريد، آنها از شما حمايت خواهند کرد.


ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:24 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
بر‌اساس مطالعات صورت گرفته زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای استفاده می‌کنند کمتر از سایر زنان به سرطان مبتلا می‌شوند.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بر‌اساس مطالعات صورت گرفته رژیم غذایی مدیترانه‌ای برای داشتن رژیم غذایی سالم پیشنهاد می‌شود که استفاده از این نوع رژیم مدیترانه‌ای برای داشتن رژیم غذایی سالم پیشنهاد می‌شود که استفاده از این نوع رژیم غذایی خطر ابتلا به سرطان رحم را کاهش می‌دهد. 
 
تحقیقات نشان داده است که ترکیبی از غذاهایی که شامل آنتی اکسیدان و فیبر هستند می‌توانند اثرات مساعد و مطلوبی در ارتباط با درمان انواع بیماری‌های زنانه داشته باشد. 
 
بر اساس این مطالعات زنانی که از رژیم غذایی مدیترانه‌ای استفاده می‌کنند کمتر از سایر افراد به سرطان مبتلا می‌شوند. 
 

ادامه مطلب
نظرات 0
تصاویری از ورود خودروی بی‌ام‌و i8 در گمرک ایران برای ورود به ایران ثبت شده است که نشان می‌دهد پای این خودرو که می‌توان آن را پیشرفته‌ترین خودرو جهان دانست هم به ایران باز شده است.
 

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 5:21 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
دختر نوجوانی که در یک رستوران کار میکرد به مدت سه ساعت توسط کارفرمای خود مورد ضرب و شتم وحشیانه قرار گرفت.
آفتاب: دختر نوجوانی که به درخواست بیشرمانه یکی از مشتریان رستورانی در شانگهای چین جواب منفی داد، بی رحمانه مورد ضرب و شتم صاحبکار خود قرار گرفت.

ادامه مطلب
نظرات 0
تاريخ : یک شنبه 10 خرداد 1394  | 4:43 PM | نویسنده : مهدی گلشنی
هنر بهترین وسیله برای ترویج فرهنگ مهدویت است

عضو هیأت علمی پژوهشکده مهدویت گفت: غرب با آثار سینمایی و رسانه‌ای خود سعی در تحریف مفهوم آخرالزمان دارد، بنابراین ابزار هنر بهترین وسیله برای منتظران مهدی موعود(عج) برای ترویج فرهنگ مهدویت است.

خبرگزاری فارس: هنر بهترین وسیله برای ترویج فرهنگ مهدویت است
 

حجت‌الاسلام جواد جعفری عضو هیئت علمی مؤسسه آینده روشن (پژوهشکده مهدویت) در گفت‌وگو با خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس به مناسبت دهه مهدویت درباره عوامل تأثیرگذار بر نفوذ فرهنگ مهدوی در جامعه اظهار داشت: نخست باید بگویم که ابزار هنر مهمترین وسیله برای ترویج فرهنگ مهدوی است، در این راستا غرب نیز بسیار تلاش می‌کند تا با آثار سینمایی و رسانه‌ای خود آخرالزمان را طور دیگری جلوه دهد، بنابراین در این راستا وظیفه ما سنگین است.

وی درباره برخی ویژگی‌های عصر غیبت گفت: با توجه به اینکه در این دوره امام عصر در بین ماست اما ما متوجه ایشان نیستیم، بنابراین از مهمترین وظایف مؤمنان این است که به راهنماهای دینی خود رجوع کنند و از این طریق معرفت افزایی کنند چرا که ممکن است در این مسیر دچار خطا شود.

حجت‌الاسلام جعفری با تأکید بر اینکه دوران غیبت دوران معرفت‌افزایی نسبت به امام عصر (عج) است، توضیح داد: این دوران فتنه و امتحان هم نام دارد، چرا که انسان‌های مؤمن از غیر مؤمن غربال می‌شوند، بنابراین باید شناخت از امام عصر و شرایط جامعه پیدا کنیم تا راه را اشتباه نرویم.

معاون مؤسسه آینده روشن با اشاره به پیام امام عصر (عج) به شیخ مفید و توجه به اجتماع مؤمنان در عصر غیبت توضیح داد: معرفت فردی در این راستا تنها اهمیت ندارد باید معرفت اجتماعی و وفاداری نیز در جامعه مان بین مردم وجود داشته باشد. یک نکته باید در نظرمان باشد این که فرهنگ مهدوی را سعی کنیم در تمام جامعه خود و بعد هم در سطح دنیا ترویج دهیم و اجازه ندهیم که دول غربی اینها را به تحریف بکشانند.

وی با بیان اینکه مؤمنان در عصر غیبت وظایف زیادی دارند از جمله اینکه عملکرد خوبی در جامعه داشته و برای یکدیگر و برای ظهور دعا کنند، توضیح داد: مؤسسه آینده روشن نیز تلاش دارد تا به تربیت کارشناسان و آموزش در این راستا بپردازد و طلاب را تربیت کند. در عرصه‌های پژوهشی مهدویت نیز نیازمند کار بیشتری هستیم چرا که برخی مباحث سطحی است.

وی نکته دیگر در عرصه ترویج فرهنگ مهدوی را ساخت تولیدات مختلف از سینمایی گرفته تا رسانه‌ای، تلویزیونی و سایر عرصه‌ها، اظهار داشت: نباید اجازه دهیم غرب با ساخت به قول خودشان فیلم‌های آخرالزمانی این عرصه را به نفع خود به دست بگیرد، مستندسازی دراین عرصه با اهمیت است و همچنین همایش دکترین مهدویت نیز یکی از دغدغه‌های رهبری را پاسخ می‌دهد.

جعفری در پایان درباره برخی آسیب‌های عرصه مهدویت توضیح داد: اظهارنظرهای نادرست در این عرصه، مدعیان دروغین ظهور، ورود افراد غیر متخصص در تولید محتوا و شبهاتی که در قالب کلیپ‌ها و لوح‌های فشرده رواج پیدا می‌کند، آسیب‌هایی است که باید رفع شود.


انتهای پیام/ک


ادامه مطلب
نظرات 0

تعداد کل صفحات : 463 :: 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 >